Spiegelveld

Verjaardagsfeesten & Vakantiekampen: Ravotten centraal (Hofstade bij Aalst)

Femke geniet met volle teugen

| January 7, 2017

Vandaag voor de eerste keer een echt koud feestje, in winterse taferelen. Uiteraard staken we de vuurkorf aan. Om het lekker warm te hebben hielden we een laddercompetitie, sprongen ons hart uit ons lijf op de trampoline, reden te paard, aten frietjes en renden ons te pletter. Een super namiddagje voor de twaalfde verjaardag van […]

Robin – scary party

| October 29, 2016

Een hilarische en vooral griezelige bende kids maakten vandaag Spiegelveld onveilig. Op het programma: heksensoep maken, miss geschminkte heksverkiezing, paardentemmen, crazyparcours en vééél pannenkoeken smullen. Samengevat, een super leuke middag en keitof begin van de herfstvakantie.

Ella-Marie viert haar zevende verjaardag!

| October 2, 2016

Een heleboel vriendjes en vriendinnetjes vierden vandaag Ella-Marie haar zevende verjaardag. We reden op Kvasir, deden gekke kunstjes, maakten elfenpoeder, aten pannenkoeken sloegen een pinata aan diggelen. De regen heeft onze pret niet kunnen bederven en moe en tevreden ging iedereen naar huis. Dikke proficiat ook voor papa Kim die 38 op z’n teller mocht […]

Kobe & Keyon in the Far West

| September 17, 2016

Prachtig weer en een heleboel vriendjes vierden vandaag mee de verjaardag van Kobe en Keyon. Iedereen keerde tevreden naar huis en zij er zeker van dat de kids goed zullen slapen deze nacht!

Nand en Jules vieren feest

| September 3, 2016

Nand en Jules genoten met volle teugen van hun verjaardagsfeest. Het zonnetje was van de partij en samen met hun vriendjes maakten ze er een fijn feestje van! Proficiat jongens.

Lily op survival

| July 16, 2016

Vandaag mocht Lily en haar vriendjes zich eens helemaal uitleven, en dat deden ze ook. ‘s Avonds wilden ze helemaal niet naar huis. 🙂 We verzorgden Kvasir, maakten een ritje, gingen op zoek naar de schat, knalden een pinata uit de lucht en hadden vooral veel plezier.

Lars en de draken

| June 25, 2016

Lars en zijn vriendjes kwamen vandaag naar Spiegelveld. Ze speelden voetbal, maakten een heuse gracht in het zand, reden op Boozer, speelden met de konijntjes… Ze beleefden een heleboel plezier samen dus. Ook vierden ook broer Mats zijn verjaardag. Tijdens de voetbalmatch stelde hun papa zich op als een echte voetbalcoach! Hij voerde de troepen […]

Seppe als drill officier

| May 2, 2016

Vandaag een stralende dag. Genoeg vochtigheid voor Seppe en zijn troepen om erop uit te trekken en zich te oefenen in verschillende tactieken. Twee kampen, vlaggen, nerf-geweren, voldoende munitie, paarden, cammouflage, … het stond allemaal op het programma. Mama Kristien trakteerde haar troepen nog op een lekkere suikerspin. Proficiat met je verjaardag Seppe!

Ilias met speciale krachten

| April 16, 2016

Een bende toffe kids die wisten hoe ze plezier konden maken. Het werkwoord ravotten opnieuw uitgevonden vandaag… Een fantastische verjaardag mét vuurspuwende draak, zelfgemaakte tipi’s, kunsten te paard en andere buitenspeelermaaroplosmomenten. Proficiat Ilias.

Brent & Simon als stoere ridders

| April 9, 2016

Vandaag werd Spiegelveld omgetoverd tot een burcht waar ridders en prinsessen hun gading vonden. Een stralende zon kon de pret alleen maar groter maken. Nog een dikke proficiat voor de twee broers die zich nu ridder van Spiegelveld mogen noemen.